Zafra, 21 års, Panama Rom

Farve: Fængslende mørk rav farve med kobber og mahogni nuancer.

Duft: Fugtig og mørk romkælder fyldt med fade med gammel sød rom. Egetræ, vanilje, mørke krydderier og tropisk frugt vidner om gammel rom med rigtig mange år på bagen.

Smag: Utrolig blid og elegant på ganen. Efter lidt tid trænger den gamle rom ned i smagsløgene og frembringer langsomt en utrolig række af tætte smagsindtryk. Kryddernellike, koriander, abrikos, vanilje og muskatnød. Langsomt kommer et elegant krydret bid med nænsomme egetræs tanniner frem og giver en fantastisk finish fyldt af toffee, chokolade, kaffe og kardemomme, som slutter langsomt efter flere minutter.

589,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Zafra Rom 21years

Melasse rom destilleret på Kolonne Stills Lagret i Bourbon tønder i Panamas tropiske og frodige omgivelser. Tappet ved 40 % vol. uden brug af kølefiltrering. Opkaldt efter det spanske udtryk for sukkerrørshøsten, Zafra Master Reserve er en premium panamansk produceret rom lagret i mindst 21 år i fade, der tidligere har haft bourbon whisky lagret. Blended af den tidligere maestro ronero for Havana Club, er Zafra en behagelig, fyldig, men interessant tør rom med en perfekt silkeblød mundfornemmelse og fremragende balance. Marvellous stuff.

Yderligere information

Type:Rom
Land:Panama
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:40 %
Lagret på egefad:21 år
Drikketemperatur:14-16 grader