Winemakers dinner, Torsdag d 11-04-2019 kl. 18:30, Matthias Müller Mittlerhein Tyskland,

SÆT ALLEREDE NU KRYDS I KALENDEREN

Winemakers dinner med Johannes Müller fra det lille weingut Mathias Müller, som ligger i Mittelrhein, Tyskland. Distriktet er Tysklands næstmindste og hele området er UNESCO verdensarv. Distriktet kombinerer Mosels feminine ynde med Rhengaus lidt maskuline strenghed.

I 2018 sendte vi 2 af vinene ind til Wines of Germany, som afholdte en stor tysk Riesling smagning, med over 300 vine Begge disse vine endte i top 10 af de 30 bedste Riesling i Danmark.

Selve smagningen vil finde sted på Restaurant Skovlyst i Hareskoven Køkkenchefen vil kreere en skøn middag til os, skræddersyet til de enkelte vine. 

 

*Der vil være mulighed for at købe de smagte vine til særpris på aftenen.

*Print odrebekræftelsen ud eller fremvis den på din smartphone på aftenen, da den fungere som billet.


Se programmet her (alt er Riesling): Og menu længere nede.

Gutsriesling Sekt

Rheinschiefer, trocken 2018

Bopparder Hamm, trocken Alte Reben 2018

Mandelstein, trocken 2018

Feuerlay, trocken 2018

Engelstein, Grosses Gewächs 2017

Rheinquarzit, Feinherb 2018

Mandelstein, Spätlese 2017

Mandelstein, Beerenauslese 2005

Menuen følger her inden længe:

675,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

*Salat af grønne og hvide asparges med ørredrogn og koldpresset rapsolie, med lyse croutons.

 

*Havtaske hale stegt med røget spæk, serveret med sprøde kartofler og skaldyrssauce.

 

*Tapas tallerken:

Skindstegt fisk på grillet aubergine.

Skagen skinke med grøn oliventapanade.

Terrin af svineskank med tern af foiegras.

Kyllinge lår braiseret i hvidvin med citrongræs og ingefær hertil sprødt skind.

 

*Let røget filet af dansk landgris med grillet spidskål samt knuste kartofler rørt med forårsløg hertil timian glace og rødløgskompot lavet på hvidvin

 

Sorbet af blodappelsin

 

*Pecorino med kvædekompot og rugflager

 

*Vanilje panna cotta serveret i kold hindbærsuppe, med sprød bærmarengs