Wild Distillery, Ene Gin, Original Dry 40%

ENE Original Dry er et bud på en London Dry gin. London Dry refererer til produktionsmetoden.

Den er lavet med naturlige ingredienser og en neutral finsprit. Der er ikke blevet tilføjet sukker eller andre ingredienser efter destillering udover det gode, bornholmske drikkevand. 

Produktionsmetoden er gammel og Original Dry er lavet med respekt for århundreders traditioner forbundet med gin destillering, men med eget nordisk touch.

Den smager ganske glimrende i en Dry Martini eller som en klassisk Gin & Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic.

 
 
399,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Gin
Land:Danmark
Område:Aakirkeby
Størrelse i CL:70
Alkohol %:40%
Lagret på egefad:Nej

 

Om Wild Distillery

Wild Distillery har været en spirende idé hos Master Distiller Henrik Nerst siden 2010, hvor han første gang besøgte producenten af kobberkedler, Müller Brennereianlagen i Oberkirch i Tyskland. Som daværende indehaver og Sommelier på en gourmetrestaurant på Bornholm, har interessen for spiritus produktion altid været stor. I 2013, samme år som Henrik blev nomineret til Årets Sommelier i Danmark, besøgte han igen Sydtyskland med henblik på at lære mere om destillationsprocesserne.
Det var dog først i 2016, efter nogle lange gåture om vinteren hvor han bemærkede den vilde vegetation af bornholmske enebær, at de første kobberkedler blev bestilt hjem for at kunne producere vores egen gin.

Den 19. december 2018 kom destilleringsapparatet fra Tyskland og de første opskrifter vi havde udviklet blev testet af.  Efter umådeligt mange timer med test og smagning, blev Wild Distillerys første batch af gin lanceret d. 28. august 2019 på Fever Tree Festival.

Wild Distillery producerer i dag to serier af gin; ENE og WILD. WILD er produceret på vilde bornholmske enebær og slåenbær, som vi har fået lov af Naturstyrelsen til at plukke. Denne gin er produceret i yderst begrænset omfang. ENE serien er vores økologiske serie på 8 forskellige gin med hver deres særpræg og karakter.
Derudover, producerer vi nu også eksklusiv vodka lavet på glutenfri, økologisk hvede.