Whiskysmagning, med Mark Watt, 19 sep. 2024

Vi har været så heldige at kunne få besøg af Mark Watt, som kommer og holder en helt fantastisk smagning for os. 

 

 

*Smagningen er inkl. en lækker sandwich og et glas øl/vand/vin i pausen.

 

Sted: Bagsværd Vinhandel - Bemærk smagningen forgår på engelsk
Tid: 18:30- ca. 21:30

Program:

 

Selve smagningsprogrammet vil først være endeligt ca. slut august 2024. Vi vil holde alle muligheder åbne hvis noget bliver tappet lige inden

Men vi garantere for en helt særlig smagning udelukkende Single cask whisky, tappet ved fadstyrke, og måske en enkelt rom, som Mark også får fingre i, i ny og næ. :-) 

Der vil blive serveret 8 dram ialt. Du kan se vores nuværende udvalg af Watt´s whisky her: Bagsvaerd

 

PAUSE: Her bydes på en sandwich med et glas øl/vand/vin til. 

 

*BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

 

 

 

 

400,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

 

Campbeltown Whisky Company (Watt Whisky)

Den tidligere General Manager for Wm. Cadenhead’s Mark Watt, og hans kone Kate Watt etablerede i 2020 deres egen virksomhed som privat aftapper, og de bringe nu en masse spændende whiskyaftapninger på markedet. 

Firmaet har hovedkontor i Campbeltown, hvor parret også er bosiddende, og netop derfor har de valgt firmanavnet Campbeltown Whisky Company, men de tapper deres whiskyer under det mere mundrette navn ”Watt Whisky”.

De har begge mange års erfaring i den skotske whiskyindustri. Kate har været ansat hos både Springbank og Glenfarclas, mens Mark jo nærmest er født på et destilleri, nemlig på den nu nedlagte ”Macallan farm” på Macallan-destilleriet grund i Craigellachie. Han har arbejdet for flere virksomheder i industrien, og som nævnt senest som General Manager for Wm. Cadenhead’s i Campbeltown, hvor parret bor med deres to børn.

Udover whisky – som ikke kun kommer fra skotske destillerier – aftapper firmaet også gammel rom fra Caribien samt syd- og Mellemamerika.

Som udgangspunkt tappes alle produkter som single cask, og ved cask strengt, uden nogen form for farve eller filtrering.

Produkterne fra Kate og Mark Watt kan udelukkende købes i ganske få lande, herunder Danmark, som parret i mange år har haft en særlig kærlighed til.