Wessex Distillery, Wyvern's Classic Gin

Wyvern's Classic er en premium London Dry Gin. Den er stærk og fyldig med en velafbalanceret blanding af botanicals, der trækker i hele 12 timer før destilleringen. Balancen i The Wyvern's Classic Gin er fremragende og ingen af ingredienserne overskygger hinanden i smagen. Hvis du er en ægte ”London Dry Gin-elsker”, er denne gin lige noget for dig.
 
Drik den i dobbelt mål med en generøs mængde is, toppet med en god og let tonicvand, og et twist af grapefrugt.
 
Det er en gin med mange udmærkelser. Vi kan nævne:
”Gold Outstanding” ved IWSC 2020
“Gold” ved Gin masters 2020
“Gold” ved London Spirits Competition 2020

399,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Wessex Distillery er et familiedrevet destilleri, der ligger i hjertet af Surrey Hills, syd for London. Destilleriet blev stiftet af familien Clark i 2017, med målet om at udvikle en række exceptionelt bløde og smagfulde gin, baseret på planter, frugter og urter der stammer fra det gamle Wessex.


Familien har nøje studeret de middelalderlige beskrivelser af områdets botanik, og har udvalgt planter og urter der giver en ren og karakterfuld serie af gin. Alle familiens forskellige gin bliver destilleret i deres 240-liters kobberkedel ’Toby’.


Den særligt fremstillede Wessex flaske er inspireret af oldtidens apotekerflasker, og er produceret af genbrugsglas. Hver variant har sin egen unikke klare farve. Om flaskens hals, der prydes af den tobenede drage Wyvern, hænger en tro kopi af en sølv-penny med Alfred den Store, konge af Wessex fra år 871 - 899.

Alfred den Store kæmpede i hele sin regeringstid indædt mod de danske vikinger, der havde belejret Sydengland. Nu er Alfred den Store kommet til Danmark, og er klar til at belejre de danske barskabe.

 

Type:Gin
Land:England
Type:London Dry Gin           
Størrelse i CL:70
Alkohol %:47%
Lagret på egefad:nej