Wessex Distillery, Sloe Gin

Amy og Chris Clark passer og plejer Wessex’s English Sloe Gin i over 7 måneder før den tappes på flaske.

 

Den perfekte kombination af slåenbær, gin og sukker skaber en sødlig dybrød drik med en delikat og kraftig smag.

 

Nyd den som den er med masser af is, eller i et udvalg af cocktails.

 

349,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Wessex Distillery er et familiedrevet destilleri, der ligger i hjertet af Surrey Hills, syd for London. Destilleriet blev stiftet af familien Clark i 2017, med målet om at udvikle en række exceptionelt bløde og smagfulde gin, baseret på planter, frugter og urter der stammer fra det gamle Wessex.


Familien har nøje studeret de middelalderlige beskrivelser af områdets botanik, og har udvalgt planter og urter der giver en ren og karakterfuld serie af gin. Alle familiens forskellige gin bliver destilleret i deres 240-liters kobberkedel ’Toby’.


Den særligt fremstillede Wessex flaske er inspireret af oldtidens apotekerflasker, og er produceret af genbrugsglas. Hver variant har sin egen unikke klare farve. Om flaskens hals, der prydes af den tobenede drage Wyvern, hænger en tro kopi af en sølv-penny med Alfred den Store, konge af Wessex fra år 871 - 899.

Alfred den Store kæmpede i hele sin regeringstid indædt mod de danske vikinger, der havde belejret Sydengland. Nu er Alfred den Store kommet til Danmark, og er klar til at belejre de danske barskabe.

 

Type:Gin
Land:England
Type:Sloe Gin         
Størrelse i CL:70
Alkohol %:28 %
Lagret på egefad:nej