Wemyss Malts, The Hive, Blended Malt Scotch Whisky

Wemyss Malts, The Hive, Blended Malt Scotch Whisky

For mange er begrebet ”blending” i Whisky industrien et ”fy-ord”,men familien Wemyss’ vin-baggrund gør, at de ser helt anderledes på dette. Deres samarbejde med Charlie Maclean for at blende "signature" malts er blevet en stor succes og produkterne får priser i lange baner.

The Hive er endnu en "handcrafted" Malt Whisky fra WEMYSS familien. WEMYSS betyder grotter på skotsk og fremmaner Fife regionens klippekyster. Fife er sædet for Wemyss Castle, hvorfra familien har skuet ud over havet i over 800 år.

The Hive er resultatet af familiens passion for Whisky, hvor hver enkelt fad bliver strengt udvalgt og blended for at skabe en Malt Whisky, der kendetegnes ved sine honingsøde smagsvarianter. 

Hive er udvalgt og blended af 10 single malt scotch whisky´s. Der er Speyside malt whisky for en lys, delikat og frugtagtig karakter, udvalgt af Wemyss Malts’ blendere som en signatur malt. De har brugt non-peated(Ikke røget) malt whisky til basen. Modnet den frugtagtige floralske sprit på en række brugte bourbon fade, der integrerer sukker i spriten og udvikler aroma og smag i den sukkersøde karakter, som er genkendelig i The Hive. Der er udvalgt let Speyside malt, som signatur malt til The Hive. Delikat estetisk frugtsmag og blomsteragtige noter opnås ved en lang fermentering og destillation af alkohol på kobber pott still.

Farve: Kobber guld.

Næse: Blomsterhonning smurt på varmt smørbelagt brød. Maltbrød med golden sultanas(En slags rosiner fra Asien) og safran.

Smag: En prikkende fornemmelse af krydderier dansene over tungen med appelsinskal og varme fra friskrevet ingefær og honning sirup

Finish: Grapefrugt med en hvisken af røg fra tørret træ.

495,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information
 
Type: Blended Malt Whisky
Land: Skotland
Område: Speyside
Størrelse i CL: 70
Årgang: NV
Alkohol %: 46
Lagret på egefad: Ja på brugte bourbon fade
Drikketemperatur: 14-16 grader