Watt Whisky, Peatsmoke On Gorgie, Blended Whisky, 5 år, 57,1%

Watt Whisky Blended Whisky er en velafbalanceret blended whisky, der kombinerer malt- og grainwhiskyer fra forskellige destillerier for at skabe en harmonisk og kompleks spiritus. Denne whisky repræsenterer en traditionel tilgang til blended whisky med en moderne finesse.

Beskrivelse:

Farve: Lys gylden til rav, hvilket indikerer en balanceret lagring og en afstemt smagsprofil.

Aroma: En indbydende bouquet med friske noter af vanilje, karamel og honning, sammen med subtile hints af frugtige nuancer som æble og pære. Der er også krydrede undertoner af kanel og en let røgelse, der tilføjer dybde og kompleksitet.

Smag: På ganen er blended whiskyen fyldig og glat med smagsnoter af sød karamel, friske frugter, og et strejf af krydderier. Der er en velafbalanceret sødme og en let krydret finish, der efterlader en behagelig og vedholdende eftersmag.

Mundfølelse: Whiskyen har en rund og blød tekstur med en harmonisk finish. Smagsnoterne udvikler sig elegant på ganen, hvilket skaber en velafbalanceret og tilfredsstillende oplevelse.

 

Anbefalinger:

Servering: Watt Whisky Blended Whisky bør serveres ved stuetemperatur, omkring 18-22°C. Dette vil fremhæve whiskysens kompleksitet og smagsnoter bedst muligt. Hvis ønskes, kan en enkelt isterning tilsættes for en lettere smagsoplevelse.

Madparring: Denne blended whisky er alsidig og kan nydes alene eller sammen med en bred vifte af retter. Den går godt med lette forretter, grillet kylling, skinke, nødder, og mildere oste. Den er også en fremragende ledsager til en afslappet aften med venner eller familie.

579,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

 

Type:Blended Whisky
Land:Skotland
Område:Islay
Størrelse i CL:70
Årgang:2023
Alkohol %:57,1%
Lagret på egefad:Ja, i 5 år
Drikketemperatur:18-22 grader