Wallace, Ben Glaetzer Shiraz-Grenache 2018

Wallace er lavet på 80% Shiraz og 20% Grenache fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinen er lagret 14 måneder på fade af fransk og amerikansk eg.

Duft og smagsnoter: Duften er komplekst sammensat af intens bærfrugt, orangeskal, vanille og mineraler. Smagen er saftig og kontant med stor fylde, og munder ud i en lang, varm finish. En vin, der både giver stor umiddelbar nydelse, men som også opfordrer til fordybelse.

Serveringsforslag: En fornem ledsager til retter med oksekød, lam, kraftigt fjerkræ som and fasan eller til dyrevildt.
199,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Ben Glaetzer

Ben Glaetzer - vinmager som 14-årig
Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far erColin Glaetzer, Barossa Valleys "grand old man". Når Benslegekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få dereslommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I enalder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvomhan ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før hanfyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter.).
 
Robert Parkers australske favorit
Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften påhans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptioneltgamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved atvinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance ogfriskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.
 
Heartland, Mitolo og Glaetzer
Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af HeartlandWinery, som fremstiller "value-for-money" vine på druer fra forskelligedistrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvorhan laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren Vale og BarossaValley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor hanfremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i BarossaValley.

Kort information

Type:Rødvin
Land:Australien
Område:Barossa Valley
Størrelse i CL:75
Årgang:2018
Druesorter:80% Shiraz og 20% Grenache
Alkohol %:14,5
Lagret på egefad:14 mdr. på franske og amerikanske fade
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Op til 6-8 fra høståret