Florio Targa Marsala Superiore Riserva Semisecco

Farve: Gylden med ravfarvet skygger

Bouquet: Noter af ristede mandler, nelliker og kanel.

Smag: Fløjlsagtig blød og fyldig krop med noter af tørret frugt og en langvarig elegant krydret finish.

Serveringsforslag: Passer perfekt sammen med bløde oste eller som aperitif. Også fremragende som et glas efter måltider eller med finekager. Server vinen i et medium tulipanformet glas ved en let kølig temperatur på ca. 15 ° C.
115,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Druerne til Targa Riserva kommer udelukkende fra området omkring Trapani, som ligger på den vestligeside af Sicilien. Det er her Grillo-druen hersker, og i denne vin er det 100%. Grillo er en druesort, som klarer sig fantastisk under varme himmelstrøg. Det er også derfor, at det er den mest plantede sort på Sicilien og de omkringliggende øer. Vinen er lavet i en semi-secco stil som kan minde om sherry´ens Amontillado. Der er et restsukkerindhold på ca. 70 g., og det harmonerer fint med den tørhed der er og balancen er flot afstemt. De klassiske oxidative nuancer oser op af glasset med mindelser om nødder, chokolade, tørrede frugter og kandiseret frugt. Det er en vin der passer godt til aperitif, modne oste, mandelkager og søde frugter. E 
genial kombination er, at røre en smule af vinen sammen med en ung Gorgonzola og smøre massen på friskristet rugbrød. Det fremhæver alle komponenterne.
 
Smuk, klar ravgylden med en fyldig krop, god varme og utrolig blød fløjlsagtig struktur. Flot balance mellem alkoholen (19%), kroppen og restsødmen (70 g/l.)
Lang fin finish.

Yderligere information

Type:Hedvin
Land:Italien
Område:Sicilien
Størrelse i CL:50
Årgang:2007
Druesorter:100% Grillo
Alkohol %:19%
Lagret på egefad:Ja i mindst 10 år.
Drikketemperatur:10-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og kan gemmes 15 år fra høst.