Vista Alegre, Moscatel 10 års, Hvid Port

Klassisk gammel 10 års Moscatel, der er alle pengene værd. Et rigtig flot glas, som man kan dvæle over i en evighed. Og så kan den bruges til så megen forskellig mad. Super!

10 Years Old, Moscatel Do Douro
er en fadlagret Moscatel, der er drikkeklar, når den er tappet på flaske. Det er en skøn vin, med noter af orange, honning, lette krydderier og tørret frugt. Virkeligt godt glas til prisen!

Serveringsforslag:
Serveringstemperaturen bør være omkring 10-12 grader. Vinen er et helt perfekt valg til tørret frugt, røget skinke, oliven, oste (selv de stærkeste) samt søde desserter. Det er også et godt glas - helt for sig selv - eksempelvis som afslutning på et godt måltid.

199,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information:

Vista Alegre (Vallegre)

Quinta Vista Alegre ligger dybt inde i Dourodalen ved byen Pinhão. Portvinshuset Vallegre ejes af Cunha Barros familien, der gennem 4 generationer har været dybt engageret i portvinsproduktion. På Quinta Vista Alegre anvender man stadigvæk de gamle "Lagars", hvor druerne trædes med de bare fødder i flere timer, til de absolut bedste portvinskvaliteter. Quintaens vinmarker dækker et areal på 55 hektarer beplantet med regionens bedste druesorter: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Roriz og Tinto Cão. Vinstokkene er meget gamle, enkelte mere end 75 år.

Type:10 års Hvid Portvin
Land:Portugal
Område:Pinhão - Dourodalen
Størrelse i CL:50
Årgang:NV
Druesorter:Moscatel
Alkohol %:17,5
Lagret på egefad:Ja i min 10 år
Drikketemperatur:10-12 grader
Holdbarhed:Op til 10 år fra flasket.