Champagne

Champagne

Hos Bagsværd Vinhandel har vi et stort sortiment af mousserende vine fra Champagne-distriktet i Frankrig og som kommer i forskellige smagskategorier. Du kan få Champagne, der er Brut, Demi Sec eller i Magnum-flasker, og i vores sortiment finder du også Rose Champagner og Vintage Champagner. Uanset hvad du skal fejre, skal du fejre det med flasker fra Champagne købt fra Bagsværd Vinhandel.

Champagne-distriktet er en af de førende områder, når det kommer til produktionen af mousserende vine heriblandt Champagne. Distriktet har et særligt patent på netop Champagne. Dette betyder, at flasker med Champagne på mærkatet kun må komme fra Champagne for at værne om brandet. Champagne kender vi i dag som en festlig og fejrende drik. Du popper gerne en flaske eller to ved særlige lejligheder af denne fransk mousserende vin. Det kunne være anledninger som bryllupper, fødselsdage, jubilæer, studentergilder og mange andre særlige events.

Sorter faldende

35 vare(r)

Sorter faldende

35 vare(r)

HVORDAN LAVER MAN CHAMPAGNE?

Man laver Champagne igennem en særlig metode, som Champagne-producenterne kalder for Méthode Champenoise. Denne betegnelse er forbudt for andre fabrikanter at bruge, hvis vinen ikke er lavet i Champagne. De andre producenter må anvende betegnelsen Méthode traditionelle.

Méthode Champeniose går ud på, at når eftergæringen af vinen er slut, så renses vinen for bundfald. Dette kaldes også for degorgering. Herefter fyldes flasken med en likør af rørsukker og cognac, alt efter om man ønsker at opnå rødme i sin Champagne. Dog anvendes dette ikke ved Vintage Champagne – altså årgangschampagner. Ved sin oprindelse var Champagne faktisk for det meste sød i smagen. Det var først senere i midten af 1900-tallet, at man gjorde champagneproduktionen tør, hvilket stadig er aktuel i dag.

BAGSVÆRD VINHANDEL – VINE FRA HELE VERDEN

Vi har et stort udvalg af vine fra hele verden. Dette gør derfor også, at vores viden omkring vine er gigantisk. Vi vil derfor gerne være dig mere end bare behjælpelig, når du skal købe vine fra Champagne, Alsace, Bordeaux eller et helt fjerde sted. Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores sortiment eller vide mere på tlf. + 45 44 98 06 37 eller via mail vin@bagsvaerd.dk