Champagnesabler

Er du på udkig efter en unik gave, eller vil du gerne oppe din måde at åbne en champagneflaske på? Så er Bagsværd Vinhandels udvalg af champagnesabler lige noget for dig. Du finder sabler som Claude Dozorme og Napoleon Deluxe, som begge er elegante og luksuriøse modeller, når kommer til at sable champagne.

Der findes uden tvivl ikke en mere elegant måde, hvorpå du kan åbne en flaske kold champagne og den tilfredsstillende lyd, som proppen giver, når du åbner den, kan ikke gøre en andet end festparat. Du må ej forglemme champagnekøleren, hvis du virkelig skal holde en champagnefest for dig og dine venner og bekendte. Det går jo ikke at drikke varm champagne.

Bemærk venligst at hvis du skal benytte champagnesablen til andet end husholdningsbrug kræver dette blankvåbentilladelse. Den kan alle med en ren straffeattest få sig hos Politiet.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

ÅBEN DIN NÆSTE CHAMPAGNEFLASKE MED EN CHAMPAGNESABEL

Sablen associerer man primært med den franske hær under Napoleons tid, hvor den både blev brugt mod fjender og til at sable champagneflasker, når hæren skulle fejre deres slag. Modellen, Napoleon Deluxe, er faktisk en kopi af infanterisablen i Napoleons hær, så du kan hurtigt føle dig som en del af det franske infanteri, når du skal åbne din champagne. Sablen er dog ikke kun set i den franske hær. I 1854 blev sablen tildelt den danske Livgarde og er stadig brugt i dag under betegnelsen M/1854.

Selvfølgelig når du køber en champagnesabel hos os, bliver den leveret med form for opbevaring. Dette er enten i form af en velourkasse eller et træstativ, så den rigtig kan pryde dit hjem, uden at den nødvendigvis skal hænges op på væggen. Husk, at sablen kun er til champagne og ikke andet end det. Dernæst må du også huske på, at klingen ikke må slibes eller pudses. Dog, hvis du ønsker at vedligeholde din champagnesabel, kan du bruge en tynd syrefri olie.

HVORDAN ÅBNER DU CHAMPAGNE MED EN CHAMPAGNESABEL?

Hvordan, du åbner en champagneflaske med en sabel, kan ske på mange måder. Dog anbefaler vi, at du gør således:

  1. Find remedierne frem. Sabel, champagne, champagneglas og måske et håndklæde.
  2. Hold rigtigt på flasken. Dette gør du ved at holde under den nederste del af flasken og have den i vinkel 30 til 45 grader, samtidig med du sørger for at holde den væk fra tilskuere.
  3. Find en af de sømme, der løber op ad flaskens hals og helt op til dens munding. Det er nemlig dér flasken er svageste, og du dermed kan få det reneste brud. Sigt efter det, når du skal åbne.
  4. Bare gør det! Hold knivens sløve ende fladt mod flasken. Træk den derefter mod dig selv, hvorefter du pludseligt og hurtigt trækket dit våben op langs sømmen mod flaskens top. Du skal ramme rent og hårdt.
  5. Nyd din champagne, mousserende vin eller hvad du end har valgt at åbne for med gardehusarmaner.

BAGSVÆRD VINHANDEL HJÆLPER DIG HELLERE END GERNE

Hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores champagnesabler, måden hvorpå du åbner med sabel eller et helt tredje område, er du mere en velkommen til at kontakte os for hjælp. Vi hjælper nemlig hellere end gerne. Du kan kontakte os enten på tlf. 44 98 06 37, via mail på vin@bagsvaerd.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.