Villa Wolf, Gewurztraminer 2021

Før Loosens overtagelse var JL Wolfs vine ganske gode. Nu er de intet mindre end fantastiske. Ernst Loosen mener, at kvalitetsløftet først og fremmest skyldes at hektarudbytterne er skåret ned til det halve, at der udelukkende gødes med kompost, og at druerne håndhøstes og sorteres med stor omhyggelighed.
 
Duft og smagsnoter: Villa Wolf Gewurztraminer byder på en næse af krydret eksotisk frugt og fine florale undertoner. Smagen er "et sted mellem tør og sød", hvilket vil sige at den har en liflig frugt, som afbalanceres af en livgivende syre. En utroligt charmerende og appetitvækkende vin!
 
Serveringsforslag: God som apperitif eller til lys fisk, kan også bruges som velkomstdrink.
115,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Pfalz – Tysklands Alsace Pfalz ligger mellem Haardt-bjergene og Rhinen, præcis som Alsace, der ligger mellem Vogeserne og Rhinen. Rent faktisk er Haardt-bjergene den geologiske forlængelse af Vogeserne. De bedste Riesling-vine i Pfalz stammer som regel fra byerne Wachenheim, Forst, Deidesheim og Ruppertsberg.

I 1996 overtog Ernst Loosen, der er kendt som Kongen af Mosel-Riesling, den gamle og tidligere så berømte Pfalz-ejendom J. L. Wolf. Ideen med overtagelsen var, at Ernst Loosen gerne vil tilbyde Riesling vine i en mere stoflig og madvenlig stil, end hans Mosel-vine.
 
Gamle vinstokke i topmarker. De gamle vinstokke, plantet i nogle af de bedste parceller i Pfalz omkring Forst, Wachenheim og Deidesheim, giver et perfekt udgangspunkt. Kældrene hos J. L. Wolf er decideret ”gammeldags” og passer perfekt til Ernst Loosens naturlige ”low tech” metoder, der byder på minimal indblanding, og i stedet lader naturen gøre hele arbejdet.
 
Vejen fra ganske god til fantastisk! Før Loosens overtagelse var JL Wolfs vine ganske gode. Nu er de intet mindre end fantastiske. Ernst Loosen mener, at kvalitetsløftet først og fremmest skyldes at hektarudbytterne er skåret ned til det halve, at der udelukkende gødes med kompost, og at druerne håndhøstes og sorteres med stor omhyggelighed.
 

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Tyskland
Område:Pfalz
Størrelse i CL:75
Årgang:2021
Druesorter:Gewurztraminer
Alkohol %:12
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste par år