Villa Maria, Reserve Sauvignon Blanc 2018

Duft og smagsnoter: Du finder intens, aromatisk, dyb og meget typisk Marlborough Sauvignon næse. Smagen er koncentreret med den syngende og appetitvækkende modne syre, der er kendetegnet for stor Sauvignon. Smagen er intens med aromaer af tropiske frugter, solbærblad, hyldeblomst og stikkelsbær. Essensen af New Zealandsk Sauvignon Blanc! 

Serveringsforslag: Nyd den ung f.eks. til rødtunge, og andre magre, lyse fisketyper, skaldyr, kylling, retter med tomat, gazpacho, pasta og vegetariske retter eller en frisk gedeost.
169,00 kr
  • Køb 6 for 894 og spar 12%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Villa Maria Estate– New Zealands most awarded wines Villa Maria Estate er det mest præmierede vinhus i fantastiske New Zealand. Blandt andet skriver Australske James Halliday i sin ”Pocket companion to Australian og New Zealand wines”: ”..Kvaliteten af (Villa Maria) vinene er eksemplarisk, aromaerne er vidunderligt kraftige uden nogensinde at kamme over..”

Topdruer og engageret team Baggrunden er Villa Maria team’et totale engagement i at skabe den bedst mulige kvalitet kombineret med en politik om kun at anvende topkvalitets druer fra New Zealands bedste vinområder i Hawkes Bay, Gisborne, Marlborough og Auckland. Filosofien er i al sin enkelhed, at kvaliteten i en vin skabes i vinmarken. Selve transformeringen fra drue til vin er naturligvis et kritisk punkt ved vinfremstillingen. Ansvaret ligger hos Alastair Maling der er chef vinmager hos Villa Maria. Alastair er tilmed ”Master of Wine” en titel, der kræver et meget bredt kendskab til vin fra hele verden.
 

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:New Zealand
Område:Marlborough - Clifford Bay
Størrelse i CL:75
Årgang:2018
Druesorter:Sauvignon Blanc
Alkohol %:13
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 3-5 år.