Villa Maria, Private Bin, Sauvignon Blanc 2017 Økologisk

Stilen i Villa Maria’s Private Bin serie er ganske enkelt usædvanligt lækker med kraftigt fokus på druernes aroma og karakter. Druerne til Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc stammer fra Marlborough området, der er New Zealand’s mest kendte vinområde.

Villa Maria’s Private Bin Sauvignon er gæret ved lave temperaturer for at bevare maksimal druearoma. Og netop aroma er nøgleordet for Villa Maria’s Sauvignon Blanc. 

Duft og smagsnoter: Den kommer virkelig op af glasset med lækre aromaer af solbærblad og modne stikkelsbær. Det hele holdes sammen af en klingende frisk og lækkert moden, livlig syre, der giver Villa Maria’s Sauvignon masser af detaljer, liv og nerve. Essencen af New Zealandsk vin!

Serveringsforslag: Nyd den ung og prøv f.eks. at servere Villa Maria Estates Private Bin til rødtunge, og andre magre lyse fisketyper, skaldyr, kylling, retter med tomat, pasta og grøntsager eller en frisk gedeost.

★★★★★★ i Denkorteavis.dk; "Arbejdet med Sauvignon Blanc-druen er en new zealandsk specialitet, der virkelig får udviklet aromaer af modne stikkelsbær, hyld og solbær. Syren er frisk og velegnet østers og andre skaldyr. Den kan også anbefales til dampede fiskeretter." 
119,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Villa Maria Estate– New Zealands most awarded wines Villa Maria Estate er det mest præmierede vinhus i fantastiske New Zealand. Blandt andet skriver Australske James Halliday i sin ”Pocket companion to Australian og New Zealand wines”: ”..Kvaliteten af (Villa Maria) vinene er eksemplarisk, aromaerne er vidunderligt kraftige uden nogensinde at kamme over..”

Topdruer og engageret team Baggrunden er Villa Maria team’et totale engagement i at skabe den bedst mulige kvalitet kombineret med en politik om kun at anvende topkvalitets druer fra New Zealands bedste vinområder i Hawkes Bay, Gisborne, Marlborough og Auckland. Filosofien er i al sin enkelhed, at kvaliteten i en vin skabes i vinmarken. Selve transformeringen fra drue til vin er naturligvis et kritisk punkt ved vinfremstillingen. Ansvaret ligger hos Alastair Maling der er chef vinmager hos Villa Maria. Alastair er tilmed ”Master of Wine” en titel, der kræver et meget bredt kendskab til vin fra hele verden.
 

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:New Zealand
Område:Marlborough
Størrelse i CL:75
Årgang:2017
Druesorter:Sauvignon Blanc
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 2-3 år.