Villa Maria, Pinot Noir Privat Bin 2018

Villa Maria Estate -Marlborough, New Zealand

Pinot Noir-druen kan levere vine i verdensklasse, hvis den dyrkes og vinificeres korrekt. Som de første i Marlborough-distriktet, lykkedes det Villa Marias vinamgere at "knække koden", og få Pinot Noir-druen til at yde sit ypperste. Resultatet er simpelthen fantastisk:

Private Bin Pinot Noir byder på en bouquet af den livligste og mest intense Pinot Noir-frugt, man kan forestille sig. Smagen følger trop, og er intenst frugtig, læskende og perfekt afbalanceret af en behagelig friskhed. En ekstremt appetitvækkende og velsmagende Pinot Noir.

149,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

New Zealands mest præmierede vineVilla Maria er ikke New Zealands største vingård, men det er New Zealands i særklasse mest præmierede vingård. Selvom ejendommen blev grundlagt helt tilbage i 1961 af George Fistonich, hersker der stadig en pionérånd i firmaet, hvor man absolut ikke har i sinde at hvile på laurbærrene.Baggrunden for Villa Marias succes ligger først og fremmest i de store markbesiddelser i New Zealands allerbedste vindistrikter. George Fistonich har målrettet investeret kolossale summer i at opkøbe vinmarker, og han har i mange tilfælde været helt fremme i skoen og har købt op i områder, hvor andre vingårde ikke anede at der var et stort kvalitetspotentiale.De bedste vinmagerePå Villa Maria har man også gjort en stor indsats for at have de bedste vinmagere, dels ved selv at udklække dem via omfattende udannelsesprogrammer, og dels ved at headhunte de bedste fra resten af landet. To af Villa Marias vinmagere, Michelle Richardson og Alastair Maling, er begge blevet kåret til New Zealand Winemaker of the Year - ikke én men to gange. En anden af vinmagerne, Corey Ryan, udmærkede sig ved at score de højeste karakterer, der nogensinde er set i den benhårde Master of Wine-uddannelse.Gennembruddet for Marlborough Pinot NoirPinot Noir-druen kan levere vine i verdensklasse, hvis den dyrkes og vinificeres korrekt. Som de første i Marlborough-distriktet, lykkedes det Villa Marias vinmagere at "knække koden", og få Pinot Noir-druen til at yde sit ypperste. Resultatet er simpelthen fantastisk:Private Bin Pinot Noir byder på en bouquet af den livligste og mest intense Pinot Noir-frugt, man kan forestille sig. Smagen følger trop, og er intenst frugtig, læskende og perfekt afbalanceret af en behagelig friskhed. En ekstremt appetitvækkende og velsmagende Pinot Noir.

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:New Zealand
Område:Marlborough
Størrelse i CL:0,75 L
Årgang:2018
Druesorter:Pinot Noir
Alkohol %:13
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:14-16 Grader
Holdbarhed:2-5 år fra høstår