Villa Maria, Earthgarden, Sauvignon Blanc - øko 2020

Druerne til denne nye Earth Garden Organic Sauvignon Blanc stammer fra udvalgte marker i Marlborough, hvor Villa Maria har dyrket økologisk siden 2010 og været certificeret siden 2012. Hertil kommer at alt er så bæredygtigt som muligt, ligesom der er 100 % fokus på biodiversitet. Totalt perfekte Sauvignon Blanc druer giver her de appetitlige aromaer med lime, citrus og grape, som vælter op af glasset. Her støder passionsfrugt og citrongræs til og det hele afsluttes langt med en forfriskende syre.  Med denne Earthe Garden Sauvignon Blanc i glasset er det ikke svært at forstå, hvorfor Villa Maria’s Sauvignon Blanc vinder nye venner hver dag verden over.

 
179,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Villa Maria Estate– New Zealands most awarded wines Villa Maria Estate er det mest præmierede vinhus i fantastiske New Zealand. Blandt andet skriver Australske James Halliday i sin ”Pocket companion to Australian og New Zealand wines”: ”..Kvaliteten af (Villa Maria) vinene er eksemplarisk, aromaerne er vidunderligt kraftige uden nogensinde at kamme over..”

Topdruer og engageret team Baggrunden er Villa Maria team’et totale engagement i at skabe den bedst mulige kvalitet kombineret med en politik om kun at anvende topkvalitets druer fra New Zealands bedste vinområder i Hawkes Bay, Gisborne, Marlborough og Auckland. Filosofien er i al sin enkelhed, at kvaliteten i en vin skabes i vinmarken. Selve transformeringen fra drue til vin er naturligvis et kritisk punkt ved vinfremstillingen. Ansvaret ligger hos Alastair Maling der er chef vinmager hos Villa Maria. Alastair er tilmed ”Master of Wine” en titel, der kræver et meget bredt kendskab til vin fra hele verden.
 

Yderligere information

Type:Mousserende vin
Land:New Zealand
Område:Marlborough
Størrelse i CL:75
Årgang:2020
Druesorter:Sauvignon Blanc
Alkohol %:14
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 2-3 år.