Villa Maria, Earthgarden Pinot Noir 2019 - ØKO

Druerne til denne nye Earth Garden Organic Pinot Noir stammer fra udvalgte marker i Awatere og Wairau Valley i Marlborough. Denne 2019-årgang startede med et koldt forår, hvilket betød små druer i små, åbne klaser. Ikke økonomisk optimalt men noget nær det perfekte for stilen og kvaliteten. Særligt når sommeren 2019 var varm, tør og solrig. Resultatet er noget af det bedste Pinot Noir vi har smagt til prisen, og så er det endda økologisk. Vinen byder sig til med en bouquet af modne blåbær og hindbær, med lidt blomme og et strejf af fin eg. Smagen er silkeagtig og indsmigrende frugtig, og i eftersmagen fornemmes mineralske ungdommelige nuancer. Nyd denne fabelagtige Pinot Noir af rummelige glas op til 8 år fra høståret, helst ved ca. 16 grader.

179,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Villa Maria Estate

- New Zealands mest præmierede producentSiden Villa Maria Estate blev grundlagt af George Fistonich i 1961, har Villa Maria opbygget sit ry som et af de bedste huse i New Zealand. Blandt andet skriver Australske James Halliday i sin ”Pocket companion to Australian og New Zealand wines”: ”..Kvaliteten af (Villa Maria) vinene er eksemplarisk, aromaerne er vidunderligt kraftige uden nogensinde at kamme over..”
 
Villa Maria har vinamarker I New Zealands bedste vinområder: Marlborough, Hawkes Bay, Gisborne og Auckland. Stilen hos Villa Maria er usædvanligt lækker med kraftigt fokus på druernes aroma og karakter. Villa Maria er uden sammenligning det mest præmierede vinhus I New Zealand.
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:New Zealand
Område:Marlborough
Størrelse i CL:75
Årgang:2019
Druesorter:Pinot Noir
Alkohol %:13
Lagret på egefad:Ja i 10 mdr, 40% på ny fransk eg.
Drikketemperatur:15-17 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og kan gemmes op til 6-8 år.