Villa des Roses MORGON

Domaine Pardon & Fils Morgon - Villa des Roses er fremstillet på den klassiske Beaujolais druesort, Gamay, fra familien Pardons parceller i vinmarkerne i bemærkelsesværdige Morgon.

Morgon er en helt særlig Beaujolais Cru, da jordbunden her prydes af nedbrudte vulkanske klipper og skiffer, som skaber utrolig rige og kødfulde vine, der blot bliver bedre med alderen!

Druerne plukkes i hånden og gennemgår en 10-12 dage lang mild Maceration Carbonique (udblødning under kulsyretryk) i cementkar før presning. Vinen lagres herefter i kar i 6-8 måneder før filtrering og aftapning, hvilket bidrager til den rene kødfulde stil med frugt og saftighed. 

Oplevelsen 
Domaine Pardon & Fils Morgon - Villa des Roses er en flot, voluminøs og saftig Morgon med fine tanniner, rigdom af kødfulde frugtige noter og yderst flot lagringspotentiale, der virkelig viser Morgon Cru Beaujolais fra sin smukkeste side!

Duften forfører med noter af fine violer, friske urter og modne stenfrugter, som kirsebær, fersken og abrikos, der forenes med Gamay druens velkendte kendetegn af blomme og mørke og røde bær. 

Smagen er saftig, generøs og blød som silke med dybe noter af blomme, mørke brombær og solbær, samt snert af hindbær, jordbær og svampe, der skaber en voluminøs krop og smuk afslutning - Lige som en flot og fyldig Beaujolais Cru/Bourgogne bør være, efter alle kunstens regler!

Nyd den tempereret mellem 15-16 grader og gerne med retter med svampe, som Vol au vent med brisler og svampe, lyst kød, kylling, vagtel eller fjervildt med svampe og sommerbuk, samt retter rødt kød og rørt tatar.

149,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager