Tullibardine, 25 Years Old, Single Highland Malt Whisky

En lækker 25 år gammel singlemalt er efterhånden en sjældenhed. Men her har Tullibardine en styrke lige nu. Lagerbygningerne er fyldt godt op med gammel whisky, hvorfor det er muligt at tappe sådan en dejlig gammel whisky til en fair pris.

Duft og smagsnoter: En fyldig og blød Tullibardine med masser af dejlige aromaer og noter. I næsen fornemmes karamel, krydderier og tørrede abrikoser. I smagen trænger den typiske Tullibardine sødme igennem, og smagen slutter med et lille skud vanilje. Eftersmagen er lang og vedholdende.

En Tullibardine til whiskyfans som har tid til at nyde whiskyen. Ned i tempo, det må ikke gå for stærkt. 

1.699,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Tullibardine - Single Highland Malt


Tullibardine er et lille selvstændigt destilleri, der i dag ejes af bourgogne-familien Picard. Det er et af de meget få tilbageværende små uafhængige destillerier i Skotland.

Stedets historie trækker tråde tilbage til slutningen af 1400-tallet, hvor der blev brygget øl på stedet. Det nuværende destilleri er opført i 1947, og siden da er Tullibardine blevet handlet adskillige gange, ligesom det i flere perioder har været lukket ned.

Men det er faktisk slet ikke destilleriets gloværdige historie, der er interessant. Det er langt mere interessant, hvad der sker lige nu, og hvad planerne er for fremtiden. Lige nu har Tullibardine et lille lækkert sortiment af gode prisvenlige aftapninger. Dette kombineres med nogle få limiterede aftapninger hvert år. De nuværende ejere har investeret kraftigt for at bygge flere lagerbygninger, egen tappehal og et helt nyt besøgscenter, som forventes færdigt i 2017. Fremtiden tegner derfor meget lys for Tullibardine, og det har man også kunnet se af de mange fine medaljer og anmeldelser, destilleriet har modtaget de seneste år.

Jim Murray skriver: "We are getting to the stage now where Tullibardine is now becoming one of the true great Single Malts of Scotland.

Type:Single Malt Whisky
Land:Skotland
Område:Highland
Størrelse i CL:70
Årgang:nv
Alkohol %:43
Lagret på egefad:Ja i min 25 år på amerikanske Bourbon fade
Drikketemperatur:14-16 grader