Tullibardine, 15 års, Single Malt Whisky

15 års Single Malt Whisky,

Destilleret i 2003 da destilleriet blev genåbnet.

Whiskyen byder på en perlærække af både tørre hø noter, varme eksotiske frugler. Skøn lang eftersmag med sødme og kryddret noter. 

549,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Tullibardine - Single Highland Malt

Tullibardine er et lille selvstændigt destilleri, der i dag ejes af bourgogne-familien Picard. Det er et af de meget få tilbageværende små uafhængige destillerier i Skotland.

Stedets historie trækker tråde tilbage til slutningen af 1400-tallet, hvor der blev brygget øl på stedet. Det nuværende destilleri er opført i 1947, og siden da er Tullibardine blevet handlet adskillige gange, ligesom det i flere perioder har været lukket ned.

Men det er faktisk slet ikke destilleriets gloværdige historie, der er interessant. Det er langt mere interessant, hvad der sker lige nu, og hvad planerne er for fremtiden. Lige nu har Tullibardine et lille lækkert sortiment af gode prisvenlige aftapninger. Dette kombineres med nogle få limiterede aftapninger hvert år. De nuværende ejere har investeret kraftigt for at bygge flere lagerbygninger, egen tappehal og et helt nyt besøgscenter, som forventes færdigt i 2017. Fremtiden tegner derfor meget lys for Tullibardine, og det har man også kunnet se af de mange fine medaljer og anmeldelser, destilleriet har modtaget de seneste år.

Jim Murray skriver: "We are getting to the stage now where Tullibardine is now becoming one of the true great Single Malts of Scotland.

Kort Information:
Type:Single Malt Whisky
Land:Skotland
Område:Highland
Størrelse i CL:70
Årgang:nv
Alkohol %:43
Lagret på egefad:Ja i 15 år
Drikketemperatur:14-16 grader