Torres, 10 års Brandy

De traditionelle hvide druesorter i Penedès (Xarel-lo, Macabeo og Parellada) er basisdruerne i denne ædle brandy.

Disse druer giver, når de høstes på det rette tids­punkt, en most med en god, fyldig syre og et lavt sukkerindhold. Druerne presses forsigtigt for at undgå, at de vegetabilske olier blandes med mosten, hvilket kunne ødelægge destillatets fine kvalitet.

Lagringen foregår i amerikanske egetræsfade, idet der anvendes den traditionelle "soleras" metode. I løbet af årene overflyttes destillatet fra den første række af fadene ("criaderas"), indtil det til slut når den sidste række af soleras, hvor de ældste brandyer lagres.

Duft og smagsnoter: Mørk topaz farve med ædle, gamle gyldne overtoner. Brandyen har en meget intens aroma med en livlig bouquet - mere spirituel end spirituøs - med varme krydrede anstrøg (kanel og vanille). På ganen er den rund og rig i garvesyre, og eftersmagen er sofistikeret og vedvarende. Karakteriseret af aromatiske strejf af eg.
195,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer