Tormaresca, Salento, Masseria Maime, Negroamaro IGT 2012 - UDSOLGT

  • Køb 6 flasker for kun kr. 219,- pr. fl. og spar kr. 180 i alt.


De ekstremt modne Negroamaro druerne til denne ikoniske vin håndselekteres fra de ældste og bedste parceller i Masseria Maimes vinmarker. Vinifikationen er klassisk og Tormaresca anvender både remontage for optimal ekstrahering af farve og aroma og delestage, hvor kernerne, der potentielt indeholder bitre tanniner fjernes fra druerne. Den unge vin er lagret 12 måneder på fade af fransk og ungarsk eg, og yderligere 12 måneder på flaske inden den blev frigivet til salg.

Duft og smagsnoter: En ultimativ Negroamaro med en forførende duft der giver mindelser om rose og viol og en svagt ”spicy” smag med fine noter af lakrids og sorte og røde bær. Den koncentrerede smag munder ud i en lang, detaljeret og blød eftersmag. 

Anmendelse: 

Gambero Rosso 3 glas - Gambero Rosso (3 af 3)
Den Italienske vinguide Gambero Rosso skiver i 2014 udgaven ”i løbet af 15 år er Tormaresca blevet et af
de mest succesfulde vinerier i regionen". 

 

249,00 kr
  • Køb 6 for 1314 og spar 13%

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tormaresca - Toscanas berømte Antinori familie i Puglia 

At den berømte toscanske vinfamilie Antinori i 1998 etablerede sig i Puglia blev både i den italienske og internationale vinverden regnet som en blåstempling af regionens kvalitetspotentiale. Antinoris Puglia vine sælges under navnet
Tormaresca, og vinene fremstilles på Antinoris to ejendomme: Bocca di Lupo, i Castel Del Monte DOC området. Ejendommen omfatter 130 ha. vinmarker nær Vulture vulkanen, hvor klimaet er varmt, tørt og med et stort interval mellem dag og
nattetemperaturer, som sikrer modne druer med optimal friskhed i aromaerne. Masseria Maime, befinder sig i et af de smukkeste områder i Salento. Ejendommen, der ligger nær Adriaterhavets kyst, omfatter 250 ha. tilplantet med vinstokke, og 85 ha. med oliventræer.

Yderligere information

Type: Rødvin
Land: Italien
Område: Puglia
Størrelse i CL: 75
Årgang: 2012
Druesorter: Negroamaro
Alkohol %: 14,0
Lagret på egefad:

12 måneder på fade af fransk og ungarsk eg

Drikketemperatur: 16-18 grader
Holdbarhed: Drikkemoden nu og de næste 6-8 år