Tolten Winery, Carmenere 2013

Duft og smagsnoter: Carmenère er Chiles nationaldrue. Toltens Classic udgave byder på en åben duft med modne brombær og et strejf af hvid peber. Smagen er fint koncentreret med bløde tanniner og små delikate strejf af chokolade og vanilje. 


Serveringsforslag: Perfekt til f.eks. simremad med okse eller lam. 

69,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Chile – Vindyrkernes Paradis
Chile er både vindyrkernes og vinnydernes paradis. I Chiles vinområder, nord, syd og vest for hovedstaden Santiago, er der nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, jordbunden, og de kølende briser fra Stillehavet sikrer hvert år perfekt modne, balancerede og struttende sunde druer. Med andre ord optimale betingelser. Og Chilenerne ved det, og investerer i kvalitet og økologi som aldrig før. Generelt er omkostningerne betydeligt lavere end i de klassiske europæiske områder, så med chilensk vin får du ofte bedre vin til prisen!

Toltén - Chilensk top value for money
Toltén floden, der har lagt til denne super value for money serie, løber fra Villarica søen i det sydlige chile og til stillehavet som den når efter ca. 123 kilometer. Det varierende landskab omkring floden er inspirationskilden til disse vine, der afspejler styrken og skønheden i naturen.

Type: Rødvin
Land: Chile
Område: Central Valley
Størrelse i CL: 75
Årgang: 2013
Druesorter: Carmenere
Alkohol %: 13,5
Lagret på egefad: Nej
Drikketemperatur: 16-18
Holdbarhed: Drikkemoden nu og de næste par år