Thomas Hardy, The Historical Ale

Vintage 2016 - Barley Wine - som er lagret i seks måneder i Hine Cognac egetræsfade. Flaskerne er nummererede og med årgangsdateret etiket.

Thomas Hardy’s Ale er en Barley Wine, der første gang blev brygget i 1968. Den udvikler og forbedrer sin smag og aroma i årenes løb på samme måde som de fineste rødvine.

I 2015 blev en lille mængde af denne Ale hældt på egetræsfade og overladt til hvile i seks måneder, ligesom den første årgang gjorde. Dette resulterede i Thomas Hardy The Historical Ale. Resultatet af lagring på fad er en endnu mere kompleks Barley Wine med utallige facetter og både søde, sure og krydrede aromaer fra Hine Cognac.

Ingredienser: Samme opskrift alderen seks måneder på egetræsfade tidligere anvendt til ældning den ansete franske Hine Cognac.
Opbevaring: Opbevares køligt og mørkt. Bør stå oprejst i 24 timer før servering.
Servering: Skal nydes ved ca. 13°C efter iltning i store ballonglas.
Nydes til: Nydes i ro og mag efter middagen, gerne foran en knitrende ild.

Lagringen af den første ekstremt begrænsede udgave af Thomas Hardy The Historical Ale var i 13 stk. 350-liters tønder. Disse tønder tilførte deres helt specielle duft og smag til Thomas Hardy Ale i 9 måneder. 

99,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ydeligere Information 

Hine Cognac
Hine Cognac er lavet af det franske firma Thomas Hine & Co., der blev grundlagt i 1817 af Thomas Hine, der er født og opvokset i Dorset, ligesom Thomas Hardy. Hine flyttede til Frankrig under den franske revolution og giftede sig med Françoise Elisabeth, datter af en cognac distiller fra Jarnac. Han lærte Hine hemmelighederne bag den antikke franske kunst at destillere. I dag er Hine anerkendt over hele verden som en af de mest prestigefulde Cognac’er, der findes, og som specialist i langtidslagring og blanding af forskellige årgange.  

Type:Barley Wine
Land:Italien/ Brygget i England
Område:-
Størrelse i CL:25
Årgang:2016
Alkohol %:12,7
Lagret på egefad:Ja i 6 mdr. på Hine Cognacfade
Drikketemperatur:10-14 grader