The Winery of Good Hope, Land of Hope, Reserve Chenin Blanc 2015

Denne Chenin Blanc er fra en enkelt vinmark som ligger på en hav-vendt skråning af Helderberg bjerget i Stellenbosch. Druerne er håndplukket i og derefter manuelt sorteret og sikret, at eventuelle klaser, der viser det mindste tegn på Botrytis blev sorteret fra før de presses. For at sikre friskhed, blev en del af druerne presset som hele klaser, mens resten blev afstilket og let knust for at øge kompleksiteten og dybden. Saften blev fermenteret i burgundiske franske egetræsfade, hvoraf ca. 20% var nye.

Chenin Blanc er Sydafrikas mest alsidige hvide drue, med unikke kvaliteter og varianter, der stammer fra dette sted. Denne Chenin Blanc har ægte individualitet, karakterstyrke og en reel karakter fra området, samt potentiale til at modnes godt i yderligere 3 - 5 år.

Vinen viser både overflod af sorten i sine blomsteragtige note og dens andel i den overbevisende mineralske syre, som er naturligt kendt fra området. Balanceren i vinen giver en lige del rigdom til at behage ganen og en lige del friskhed til at forfriske ganen med. 
169,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

The Winery – Passion og ny dynamik Sydafrika’s The Winery er blandt landets unge, dynamiske producenter. Drivkraften er passion, vilje og en glubende appetit for god vin. Kvalitet kommer først, kompromiser sidst. Teamet, der står bag The Winery består af en mosaik af nationaliteter, der befriet for de snærende bånd fra fransk vinlov og fortidens sydafrikanske vinmæssige fejltagelser, nu trækker på samme hammel mod en fremtid, der synes lysere end nogensinde før. The Winery fremstiller tre uafhængige serier, hver med sin personlighed og sit eget fokus, og sin egen komplementerende placering i markedet.

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Sydafrika
Område:Stellenbosch
Størrelse i CL:75
Årgang:2015
Druesorter:Chenin Blanc
Alkohol %:13
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:4-5 år fra høståret