The Winery of Good Hope, Chenin Blanc 2017

The Winery of Good Hope - Håndhøstede druer høstet fra overvejende gamle ”bush vines” i det kølige, sydlige Helderberg område i Stellenbosch og er grundlaget for Good Hope Chenin Blanc.

Her høstes druer, der er ved at eksplodere af friske, frugtagtige aromaer, perfekt balanceret af mineralske toner og en friskhed, der antyder moden lime. Ved hjælp af en skånsom presning, minimal skindkontakt og langsom gæring ved lave temperatuer har Edouard Labeye sikret, at alle disse herligheder kommer til fuldt udtryk i den færdige vin.

Lagring ”sur lie” med regelmæssig omrøring har givet ekstra fylde og en Chenin Blanc, der er svær at slå, når det gælder ren, rå nydelse og kvalitet til prisen
89,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

The Winery – Passion og ny dynamik Sydafrika’s The Winery er blandt landets unge, dynamiske producenter. Drivkraften er passion, vilje og en glubende appetit for god vin. Kvalitet kommer først, kompromiser sidst. Teamet, der står bag The Winery består af en mosaik af nationaliteter, der befriet for de snærende bånd fra fransk vinlov og fortidens sydafrikanske vinmæssige fejltagelser, nu trækker på samme hammel mod en fremtid, der synes lysere end nogensinde før. The Winery fremstiller tre uafhængige serier, hver med sin personlighed og sit eget fokus, og sin egen komplementerende placering i markedet.

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Sydafrika
Område:Stellenbosch
Størrelse i CL:75
Årgang:2017
Druesorter:Chenin Blanc
Alkohol %:13,5 %
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:2-3 år fra høståret