The Eye of Ra, Ben Glaetzer, 2018

"The Eye of Ra 2016 Shiraz tilbyder en buket af strålende intensitet med masser af vilde urter, krydrede blommer og et overflødighedshorn af brombær og cedertræ dufte. Viser forbløffende dybde og volumen på alle niveauer, vinens mørke og rugende karakter forstærkes kun med tiden i glasset.

Smagen er rig og generøs, men alligevel elegant struktureret. Den er stram, overbevisende og ubesværet klassisk og viser sublim frugtrenhed med en blæklinje og en vidunderlig afbalanceret ramme af fint poleret tannin. Den har en levende flerlags og komplekse smag af mørk blomme, lakrids og tørret krydderi, der afsluttes med saftig syre og en forbløffende lang, lys og frisk finish."

Serveringsforslag: Lam, Oksekød, Svinekød, Vildt

 

98 point - Robert Parker

2.995,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Ben Glaetzer

Ben Glaetzer - vinmager som 14-årig
Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far erColin Glaetzer, Barossa Valleys "grand old man". Når Benslegekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få dereslommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I enalder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvomhan ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før hanfyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter.).
 
Robert Parkers australske favorit
Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften påhans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptioneltgamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved atvinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance ogfriskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.
 
Heartland, Mitolo og Glaetzer
Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af HeartlandWinery, som fremstiller "value-for-money" vine på druer fra forskelligedistrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvorhan laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren Vale og BarossaValley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor hanfremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i BarossaValley.
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Australien
Område:Barossa Valley
Størrelse i CL:75
Årgang:2018
Druesorter:100% Shiraz
Alkohol %:15%
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:-