The Chess Malt Collection, Macduff 21 års, Single Highland Malt Whisky - White Pawn - F2

Der kan kun bestilles 1 stk. pr. kunde.

Nu har vi igen en spændende nyhed på whiskyfronten. En helt ny serie af skotsk single malts.

Aftapning nr. 4 i serien er en Macduffl, 1997 – 21 Years Highland Single Malt – 53,5% (Bourbon cask). Vi får desværre kun meget få flasker, så du skal slå til meget hurtigt. 

Der er kun produceret 302 fasker af denne aftapning.

Macduff der ligger i Highland Region og blev grundlagt i 1962 

Distill: May 1997

Bottle: July 2018

 

Tidligere aftapninger og beskrivelser:

http://chessmalt.com/previous-bottlings/

 

1.495,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

The Chess Malt Collection ®

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper - men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter. 

Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. 

Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS

Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere

Type:21 års Single Malt Whisky
Land:Skotland
Område:Highland
Størrelse i CL:70
Årgang:1997
Alkohol %:53,5
Lagret på egefad:Ja i 22 år på Oloroso Sherry Butt
Drikketemperatur:14-16 grader