The Chess Malt Collection, Blair Athol 22 års, Single Highland Malt Whisky - Black Knight - B8

Der kan kun bestilles 1 stk. pr. kunde.

Nu har vi igen en spændende nyhed på whiskyfronten. En helt ny serie af skotsk single malts.

Den tredje aftapning i serien er en Blair Athol, 1995 – 22 Years Highland Single Malt – 57,2% (Oloroso Sherry But). Vi får desværre kun meget få flasker, så du skal slå til meget hurtigt. 

Der er kun produceret 527 flasker af denne aftapning.

Blair Athol der ligger i det østlige Highland og blev grundlagt i 1798 og hed dengang Aldour Distillery efter floden Allt Dour. Aldour skiftede navn i 1825.

1.695,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

The Chess Malt Collection ®

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper - men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter. 

Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. 

Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS

Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere

Type:22 års Single Malt Whisky
Land:Skotland
Område:Highland
Størrelse i CL:70
Årgang:1995
Alkohol %:57,2
Lagret på egefad:Ja i 22 år på Oloroso Sherry Butt
Drikketemperatur:14-16 grader