Detaljer
Detaljer
I januar måned foretages en nænsom sortering og efterfølgende presningen af de tørrede druer. "Maceration" foregår over 35 dage og efterfølgende gæres vinen ved en kontrolleret temperatur. Efter vinifikationen lagres vinen i 12 måneder på små franske egefade (barriques), og efterfølgende endnu 10-12 måneder på flaske inden vinen forlader kælderen.
Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 16-18 grader. Vinen er velegnet til de mest kraftige kødretter, eksempelvis haresteg, flæskesteg eller andesteg. Kan også anvendes som hyggevin eller til gode modne oste, eksempelvis Gorgonzola. Vinen bør iltes efter åbning af flasken, og oplevelsen bliver endnu bedre, hvis vinen står på karaffel i 1-2 timer før servering.
Terre del Moro
skabes af den vinpassionerede Veneto-familie Arduini, der har en lang tradition for produktion af regionens klassiske vine.
Yderligere information
Type: | Rødvin |
Land: | Italien |
Område: | Veneto |
Størrelse i CL: | 75 |
Årgang: | 2021 |
Druesorter: | Corvina, Rondinella, Corvinone, Molinare |
Alkohol %: | 16% |
Lagret på egefad: | 12 måneder på 225 L franske barrique |
Drikketemperatur: | 16-18 grader |
Holdbarhed: | 12-15 år fra høståret - Bliver sødere med årene |