Tenuta Rocca, Barolo 2019 - ØKO

Barolo fra Tenuta Rocca produceret på Nebbiolo-druer fra de af familiens marker der ligger på Bussia marken. Det er en sand perle for vinelskere der sværger til god gammeldags Barolo. Vinifikationen er helt gammeldags og traditionel, og vinen lagres i minimum to år på fd og yderligere 1 – 2 år på flaske inden den forlader kælderen, således at den tidligst sælges fire år efter høsten.

Vinen har en flot granatrød farve med god intensitet. Aromaen er intens og vedholdende, med noter af violer, kirsebær, kanel, nelliker, vanilje og læder. Smagen er varmende og tør samt robust og med en kraftig krop og perfekt afstemte tanniner. Det er en forholdsvis blød vin allerede. Den er afbalanceret og med en intens og vedholdende lang eftersmag.

Serverings-TIPS

Serveringstemperaturen må ikke overstige 16/18 grader. En god vin til selv de mest kraftige retter med kraftigt tilbehør. Server den eksempelvis til andesteg eller gammeldags grydestegt oksesteg, fjervildt, hårvildt eller til en god bøf. Den er også velegnet til lam og braiseret kød samt til gode modne oste.

399,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Italien
Område:Piemonte - Bussia
Størrelse i CL:75
Årgang:2019
Druesorter:Nebbiolo
Alkohol %:14,5
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Bør iltes, eller gemmes min. 10-12 år