Tedeschi, Capitel dei Nicalo Appassimento 2013

  • Køb 3 fl. til kun kr. 119,- pr. fl. og spar kr. 60,- ialt


Capitel Nicaló fremstilles af de klassiske og fremragende Veneto druesorter: 30 % Corvina, 30 % Corvinone, 30 % Rondinella og de resterende 10 % fordelt mellem Rossignola, Oseleta, Negrara og Dindarella. 

Duft og smagsnoter: Resultatet er en kompleks og elegant Valpolicella med en intens duft af kirsebær og solbær med fine noter af vanille, jord og tobak.

Serveringsforslag: En fantastisk velsmagende allround vin, der kan nydes fra pastaretterne i starten af måltidet og til osten ved afslutningen. Kan lagre i op til 8 år. 

Anmendelser: 

★★★★★ i BT; "Frugtrig og saftig, medium kraftig rødvin med flot, tæt smag af modne kirsebær, solbærsødme, blommer, urter, mørk toast og vanilje."

★★★★★ i denkorteavis; "Vinen er fremstillet på ikke mindre end 7 forskellige druesorter, der er typisk lokale: 30 % Corvina, 30 % Corvinone, 30 % Rondinella og 10 % fordelt på Rossignola, Oseleta, Negrara og Dindarella. Det giver en frugtrig og saftig Valpolicella med en intens duft af kirsebær og solbær og en lang krydret eftersmag."

★★★★★ på Finansbureauet; "Sødmefuld norditaliensk sag med markant næse med intensive kirsebær og solbær toner, fyldig mund med generøse mængder moden frugt og lang eftersmag med toner af rosiner og solbærrom. Godt køb til prisen."

139,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

Type: Rødvin
Land: Italien
Område: Veneto
Størrelse i CL: 75
Årgang: 2013
Druesorter: 30 % Corvina, 30% Rondinella og 30% Corvinone og 10% bla. druer
Alkohol %: 13
Lagret på egefad: Ja
Drikketemperatur: 14-16 grader
Holdbarhed: Op til 8 år fra høståret