Tabali, Cabernet Franc, Reserva Especial 2016

Cabernet Franc druen er i disse år ”hot” – og det forstår man, når Tabalis Vetas Blancas udgave kommer i glasset. Lagret 12 måneder på den fineste franske eg fremstår vinen som nærmest blæksort i glasset. Duften er på en gang rig, kompleks og raffineret. Smagen er fyldig, intens med noter af krydderier, tobaksblade, mørke frugter og grafit. Her får du den unikke kombination af finesse, koncentration og kompeksitet, som er Cabernet Franc druens adelsmærke.

165,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

La Minga er en søstervingård til tophuset Carmen. La Minga-vinene fremstilles på druer fra forskellige distrikter Central Valley, herunder Maipo, Rapel og Aconcagua. Målet er at levere så attraktive vine som overhovedet muligt, snarere end at afspejle de enkelte områders karakteristika.

Chile er et paradis for alle, der holder af god vin. I Central Valley, som omkranser hovedstaden Santiago, finder man nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, den magre jordbund og de kølende vinde fra havet sikrer hvert år perfekt modne, struttende sunde druer med stor smagsintensitet.
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Chile
Område:Maipo
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:Cabernet Franc
Alkohol %:14,5
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Op til 10 år fra høståret