Syndikatet, Konsulenten, Brown Ale

I august 2016 ansatte vi vores første kørende sælger. Claus Bolunds opgave er at passe og forkæle vores cirka 100 loyale forhandlere rundt om i Danmark, og samtidig udvide salgskanalen både i ind- og udland.

Manden i marken har mere end nogen andre fingeren på pulsen og fornemmelse af hvad der efterspørges af nye øl fra Syndikatets kunder. Vi vidste egentlig godt at vi manglede en brown ale i sortimentet, men nok ikke helt hvor meget den har været savnet. Efter et møde med grundig drøftelse (og prøvesmagning af konkurrerende produkter) nåede vi frem til at afsættet skulle være engelsk. Udgangspunkt i den gode engelske Maris Otter malt og afslutning med en delikat gærstamme fra London. Med frit slag til brygmesteren på alt derimellem: karamelmalte fra Belgien, skotsk tørvemalt, 3 slags amerikansk humle og et finish af ristet egetræ fra Frankrig.

Duft og smagsnoter: Alt i alt en brown ale, der skiller sig ud fra mængden. Lidt mere krydret og skarpere trukket op end de fleste brown ales, og stadig med et genkendeligt resultat: en lækker symfoni af toffee, nødder og ristet brød. En nydelse for alle, der ønsker en øl, der er rund og blød, behagelig og imødekommende.

Ingredienser: Vand, bygmalt (maris otter, munich, biscuit, café, crystal, peated), humle (willamette, citra, simcoe) og alegær fra London.

Serveringsforslag: Klassisk ledsager til efterårsretterne. Perfekt både sammen med og som ingrediens, når menuen står på grill, pølser, rodfrugter osv. Og fantastisk sammen med en god fast ost som fx emmentaler.

Bitterhed: 35 IBU

50,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Syndikatet

Du træder nu ind på Syndikatets domæne - så træd varsomt.

Vores passion er øl. Specialøl. Luksusøl. Vi brygger det bedste øl indenfor de kendte genrer. Vi presser grænserne for det mulige, uden at tage dine smagsløg som gidsler. Du vil sjældent høre nogen kalde vores øl kedeligt eller ligegyldigt, men hvis du gør, så fortæl os hvem...

Vi er gangsterbryggere - kompromisløse, modige og selvsikre.Drik først - spørg bagefter. Hvis du tør.

 Yderligere information

Type:Brown Ale                             
Land:Danmark
Område:Ribe
Størrelse i CL:50
Årgang:NV
Alkohol %:5,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:7-8 grader