Syndikatet, Havfruen, Ocean Pale Ale

Mange vil mene at den oplagte ledsager til fiskeretter er hvidvin, gerne en tør Chablis. En svær erkendelse for en ølentusiast! Men det kan være ganske udfordrende at finde en øl at sætte sammen med maden, når hovedingrediensen er fisk eller skaldyr. Oftest ender det med en pilsner eller hvedeøl uden særlig meget smag. Den sarte smag fra havets frugter overdøves nemt hvis drikkevarerne smager af for meget. Men i stedet for at skulle nøjes med øl uden en smag der forstyrrer din fisk, har du her mulighed for at skylle fiskemåltidet ned med en smagfuld øl, der supplerer og understøtter maden.

Med nøje udvalgte malttyper og ved en brygproces med fokus på lang udgæring og dermed lav restsødme opnås et relativt tørt og vinøst resultat. Ikke sur-tør som vin, og heller ikke bitter-tør på helt samme måde, som det normalt opleves med øl. Men tør og rolig med plads til samspil med maden.

Duft og smagsnoter: Vi har brygget havfruen uden tilsætning af krydderier. Den for øl lidt utraditionelle smag kommer hovedsageligt fra den japanske Sorachi Ace humle, der bidrager med aroma og smag i retning af dild, citrongræs og citrus.

Ingredienser: Vand, bygmalt (pale, crystal), havre, humle (Sorachi Ace) og overgær.

Serveringsforslag: Nydes kold sammen med f.eks. fisk, skaldyr, sushi, salater og frisk ost.
Som ingrediens i maden? Nej, det vil næsten være synd – den fine flaske skal da på bordet!

Bitterhed: 30 IBU

50,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Syndikatet

Du træder nu ind på Syndikatets domæne - så træd varsomt.

Vores passion er øl. Specialøl. Luksusøl. Vi brygger det bedste øl indenfor de kendte genrer. Vi presser grænserne for det mulige, uden at tage dine smagsløg som gidsler. Du vil sjældent høre nogen kalde vores øl kedeligt eller ligegyldigt, men hvis du gør, så fortæl os hvem...

Vi er gangsterbryggere - kompromisløse, modige og selvsikre.Drik først - spørg bagefter. Hvis du tør.

 Yderligere information

Type:Ocean Pale Ale                        
Land:Danmark
Område:Ribe
Størrelse i CL:50
Årgang:NV
Alkohol %:6,0
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:6 -10 grader