Summerbird, Miniflødeboller, Classics and seasons, 6 stk

Indhold:

Æsken består af 3 af de mest populære varianter. Mini Classic, Mini Liquorice og Mini Season.

Mini Classic 

Marcipanbund toppet med friskt skum, tilsmagt med rigelige mængder vanilje, og afslutningsvis overtrukket med et godt lag mørk chokolade Amazonas 61 %. En klassisk kombination, hvor råvaren og håndværket spiller den afgørende rolle.

Mini Liquorice 

Marcipanbund, tilsmagt med lakridssirup og granuleret rålakrids. Herefter toppet med friskt skum, tilsmagt med vanilje og lakridspulver, overtrukket med vores prisbelønnede hvide chokolade, White Vanilla, og afslutningsvist drysset med granuleret rålakrids. En gastronomisk rejse for alle, som sætter pris på lakrids og velsmag.

Mini Christmas

Vi byder højtiden velkommen med en uimodståelig flødebolle. Bunden består af den reneste marcipan på middelhavsmandler, tilsat hakket syltet appelsin. Herefter er den toppet med et luftigt vaniljeskum, overtrukket med vores raffinerede mørke chokolade Amazonas 61 % og afslutningsvist drysset rundhåndet med knust orange- og hasselnøddekrokant.


*BEMÆRK FLØDEBOLLER TIL LEVERING UDEN FOR LOKALOMRÅDET AF BAGSVÆRD SENDES PÅ EGET ANSVAR, DA FRAGTEN KAN VÆRE HÅRD VED DEM.  

64,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer