Dansk

Hos Bagsvaerd.dk finder du et stort udvalg af danskproduceret Whisky, som ofte er lavet på danske råvarer. Det største sortiment af whisky finder du fra Stauning Whisky i Vestjylland og Braunstein Whisky ved Køge Havn. De fremstiller et varieret udvalg af fantastisk kvalitetswhisky, som du vil kunne nyde selv eller give som gave til en god ven.

Uanset om du nyder din whisky ren eller on the rocks, vil det være dumt af dig, hvis du ikke tjekkede vores store udvalg ud. Det har ikke smagt mere dansk end vores danske kvalitetswhiskyer. Vi snakker om en smagsoplevelse i særklasse, hvor du vil have svært ved at lægge flasken fra dig igen.

Sorter faldende

22 vare(r)

Sorter faldende

22 vare(r)

OPLEV DANSKHED MED DANSK WHISKY

Braunstein er et mikrodestilleri, som både producerer whisky, gin, øl og meget andet lækker spiritus. De er specialister, når det kommer til fremstilling af alkohol og har allerede vundet diverse priser – også for deres whisky. Du vil både finde en sød whisky til den søde tand, den første danske single cask whisky og mange andre skønne flasker fra denne virksomhed.

Du kan derimod dele Staunings whiskyer ind i fire forskellige kollektioner: Stauning Young Rye Whisky, som er en whisky lavet på maltet rug og byg, og som kommer i forskellige udgaver. Stauning Traditional Whisky, som er en Stauning Single Malt Whisky. Stauning Peated Whisky, som er en røget Stauning Single Malt Whisky. Den fjerde er en Stauning KAOS, som er en usædvanlig whisky med sin blanding af Peated, Rye og Traditionel. Det er rent kaos!

ØVRIGE WHISKYER

Selvom Stauning og Braunstein klart er vores sværvægtere inden for dansk whisky, skal du ikke lade dig forblænde, Vores seneste nyhed er Enghaven Rye Whisky, som også bør prøves. Vi har også et væld af andre gode whiskyer fra både Canada, Skotland, med flere lande, Vi har også et godt udvalg af Bourbon Whiskey fra USA. Har du spørgsmål vedrørende vores danske whiskyer eller øvrige whiskyer og andet spiritus, kan du kontakte os for nærmere vejledning på telefon + 45 44 98 06 37 eller mail vin@bagsvaerd.dk. Du er også altid mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Bagsværd nær København.