Likør

Mangler du likør til dine cocktails? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Bagsværd Vinhandel har vi et stort udvalg af likører fra kvalitetsbrands som bl.a. Giffard og Grand Marnier. Fra Giffard finder du en brombærlikør (Creme de Mure), som blandt andet anvendes i den kendte Bramble Cocktail. Derudover er en af de hyppigst anvendte likører, Triple Sec, naturligvis også at finde. Denne likør har en syrlig appelsinsmag, og fordi den er så udbredt, har vi et større udvalg heraf, hvor du bl.a. kan finde den populære Cointreau likør.

Vi har selvfølgelig også mange andre likører, så gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find netop den eller de flasker, der kan gør dine cocktails helt perfekte. Valget af likør afhænger af om de skal drikkes som en lille aperitif før eller efter maden, til desserten eller hvilke cocktails du ønsker at lave.

Sorter faldende

1-45 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-45 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvad er likør?

Likør er en sødet og aromatiseret alkoholisk drik, der oftest har en mildere alkoholprocent end almindelig spiritus. Likøren fremstilles ved at tilsætte smagsstoffer fra eksempelvis frugter, blomster og krydderurter. For at drikken rent lovmæssigt kan kaldes en likør, skal den have en alkoholprocent på mindst 15% og indeholde minimum 100 gram sukker pr. liter. Hvis begge disse krav ikke overholdes, er det altså ikke en likør.

Nogen kan måske nu sidde og undre sig over, hvad forskellen på likør og sirup så er - her får du svaret: Likør indeholder alkohol og det gør sirup ikke. Sirup indeholder oftest mere sukker og består typisk af over 50% sukker. Flere drikke som eksempelvis Triple Sec kan fås som både likør og sirup. Her på siden består stort set hele vores udvalg af kvalitetslikører, men du vil også kunne finde enkelte sirupper.

Har du nogle spørgsmål til vores likører eller noget af vores øvrige spiritus, kan du kontakte os for nærmere vejledning på telefon + 45 44 98 06 37 eller mail vin@bagsvaerd.dk. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Bagsværd nær København.