Gin

Hos Bagsværd Vinhandel har vi et varieret udvalg af kvalitetsgin fra forskellige steder i Europa. Her finder du både nogle af de mere alment kendte gin, men vi har også en række andre fantastiske gin. Du kan bl.a. finde nogle gode danske gin, og ellers er størstedelen af vores øvrige udvalg fra gode ginproducenter i England, Holland og Frankrig m.fl.

Hvis en kvalitetsgin ikke skal nydes rent eller i en cocktail, er en god tonic en nødvendighed. Derfor har vi også et udvalg af forskellige tonic vand, der giver dig mulighed for at lave de bedste gin og tonics. Hver måned kan du desuden finde vores månedens gin, der ikke nødvendigvis er en gin på tilbud, men som også kan være nyheder eller specielle destillater.

Sorter faldende

1-45 of 79

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-45 of 79

Side:
  1. 1
  2. 2

Mange spændende ginvarianter

Gin er kendt som verdens mest aromatiske spiritus, hvilket ikke er helt uden grund. Ens for alle gin-varianter er nemlig at de skal laves på enebær, men nye og spændende variationer er i større stil begyndt at dukke op. Mange gin tilsættes krydderurter som eksempelvis koriander, imens andre tilføres smage fra agurk, citrus og kardemomme.

En af de nyere og anderledes gin, som du blandt andet kan finde her hos os, er den danske Herbie Pink Gin, der foruden enebær og æbler også er destilleret med hindbær og tranebær. Dette gør den helt ideel til en varm sommeraften på terrassen. Du kan også finde vores Michler’s Small Batch Handcrafted Gin i to varianter – Genuine og Green. I disse er der tilsat ikke mindre end 25 forskellige krydderurter og derudover har de hver især en udpræget duft og smag af henholdsvis agurk og citrus. Er du en ægte gin-elsker er disse ideelle at nyde med rent is, men de fungerer også utrolig godt til en almindelig gin og tonic. 

Hos Bagsværd vinhandel har vi også et større udvalg af likør til dine gin-cocktails. Her kan du bl.a. finde brombær- og citronlikør til den friske Bramble cocktail eller gomme- og citronlikør til den syrlige og populære Tom Collins. 

Har du nogle spørgsmål til vores gin eller noget af vores øvrige spiritus, kan du kontakte os for nærmere vejledning på telefon + 45 44 98 06 37 eller mail vin@bagsvaerd.dk. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Bagsværd nær København.