Herbie Gin

Herbie Gin er et dansk ginmærke, der for første gang blev introduceret i 2016. Herbie Gin er kendt for deres gode håndværk og yderst velsmagende gin, der fremstilles i Nordjylland. Siden virksomhedens opstart er der konstant udviklet nye og spændende gin, og i dag er der i alt 5 Herbie Gins på markedet. Alle disse har vi naturligvis her hos os, så du har mulighed for at finde netop den gin, der passer bedst til dig. 

Herbie Gin Original og Herbie Gin Export er de mest klassiske Herbie Gins. Derudover finder du en sødere og mere frugtig gin med hindbær og tranebær (Herbie Pink Gin), en alkoholfri gin (Herbie Gin Virgin) og en julegin (Herbie Gin Christmas). Læs nærmere om dem her på siden og find din foretrukne Herbie Gin.

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

De 5 varianter fra Herbie Gin

Herbie Gin Original
Her får du en hånddestilleret London Dry Gin, der er destilleret med ti udvalgte botanicals som bl.a. enebær, appelsinskal og lakridsrod. Disse botanicals er med til at tilføre ginnen en dejlig krydret smag. Indeholder 40% alkohol.

Herbie Gin Export
Herbie Gin Export var egentlig tiltænkt til udelukkende at skulle eksporteres, men da mange danske bartendere udenfor landets grænser prøvede den, insisterede de på, at den også skulle sælges i Danmark. Og dette har vist sig ikke at være helt dumt, for denne gin har netop vundet den prestigefyldte pris ”The Gin Master 2018”. Herbie Export Gin er hånddestilleret med blandt andet enebær, kamilleblomst, danske æbler og citrusskal og er mindre krydret end Herbie Original Gin. Indeholder 40% alkohol.

Herbie Gin Pink
Her har I den ultimative sommer-gin! Herbie Gin Pink er, foruden enebær og æbler, også destilleret med hindbær og tranebær. Det giver den en dejlig frugtig og sommeragtig smag, der gør den helt perfekt til en varm sommeraften. Indeholder 37,5% alkohol. 

Herbie Gin Virgin
Byd velkommen til Danmarks første alkoholfrie gin-alternativ! Herbie Gin Virgin er destilleret med flere botaniske urter, hvilket giver den en autentisk ginsmag. Så er du typen, der elsker gin, men som ikke drikker alkohol, så har vi her produktet, der kan få dig til at drikke gin med god samvittighed! Indeholder 0,0% alkohol.

Herbie Gin Christmas
Herbie Gin Christmas er destilleret med en række lækre julekrydderier. Den er utrolig god med en tonic vand med citrus-noter, men kan også med fordel eksperimenteres med i diverse julecocktails. Ellers kan den drikkes rent som et alternativ til den traditionelle julesnaps. Indeholder 47% alkohol.

Har du nogle spørgsmål til vores Herbie Gin eller nogle af vores øvrige gin eller andet spiritus, kan du kontakte os for nærmere vejledning på telefon + 45 44 98 06 37 eller mail vin@bagsvaerd.dk. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Bagsværd nær København.