Dansk gin

Her ser du vores udvalg af danske gin, der er produceret i Danmark og oftest lavet på danske råvarer. Det største udvalg ser du fra Herbie Gin og Elg Gin, hvorfra vi har et varieret udvalg af kvalitetsgin, der er destilleret med forskellige råvarer. Derudover finder du også danske gin fra blandt andet Mosgaard, Trolden Bryghus og Ilse of Møn Gin.

Uanset om du er på udkig efter en gin, der skal nydes rent, en gin til at kunne lave dine yndlingscocktails eller en god og anderledes gin til en gin og tonic, hvor smagsoplevelsen skal være udover det sædvanlige - så kan du uden tvivl finde dette blandt vores udvalg fra nogle af de bedste danske gin producenter. Se udvalget her på siden og vælg den gin, der lyder til at være bedst for netop dig!  

Sorter faldende

23 vare(r)

Sorter faldende

23 vare(r)

Nye smagsoplevelser med dansk gin

Egentlig var det Hollændernes idé – det der med at anvende enebær til at lave en fortryllende og aromatisk spiritus, som gin nu engang er. Gin er dog gennem de seneste år blevet utrolig populær blandt danskerne og derfor har en række danske producenter nu også valgt at bidrage med lækre danske gin, hvor fokus er på gode råvarer og høj kvalitet.

Herbie Gin

Herbie Gin er et af de mest populære danske gin-mærker. Derfor har vi hos Bagsværd Vinhandel et varieret udvalg, hvoriblandt du kan finde en alkoholfri virgin gin, en original gin på højt gastronomisk niveau samt nogle øvrige Herbie gin i stadig høje kvaliteter. En af de nyeste skud på stammen er Herbie Pink Gin, der foruden enebær og æbler også er destilleret med hindbær og tranebær, hvilket gør den sødelig og frisk i smagen. Mix denne med en god tonic vand - så har du den perfekte gin og tonic til en varm sommeraften på terrassen.

Elg Gin

Elg Gin fremstiller i dag 6 forskellige gin, der alle er baseret på de samme 3 botanicals: Enebær, korianderfrø og fynske gulerødder. Ønsker du en helt klassisk og klar gin, kan du med fordel vælge Elg Gin No. 1, der er et must for alle gin entusiaster! Til den søde juletid kan du finde en julegin, og derudover har vi  også en række andre Elg Gin, som du kan læse nærmere om, ved at klikke dig ind på de forskellige produkter.

Øvrige danske gin

Foruden Herbie Gin og Elg Gin har vi også en række andre gode danske gin, som du også kan læse nærmere om, ved at klikke dig ind på de forskellige produktsider.

Har du spørgsmål til nogle af vores danske gin eller øvrige gin og spiritus, kan du kontakte os for nærmere vejledning på telefon + 45 44 98 06 37 eller mail vin@bagsvaerd.dk. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Bagsværd nær København.