Skotlander Handcrafted Rum I, Raw White Rum

Her er den så. Skotlanders første, lyse, rom. Fremstillet på noget af verdens bedste rørsukkermelasse. Langsomt destilleret på Aroma Kobber Destillationsapparat. Derefter fortyndet med vand fra den nordjyske kilde. 

Kan drikkes i cocktails for en meget raffineret romsmag, men vi forslår at nyde den, som den er skabt; helt alene i glasset.

Du kan tydeligt fornemme restsukkeret. Og den bløde smag af alkohol.

ENJOY WITH NOBLE FRIENDS

Alc. 40 % / 50 cl.

Awards: GULD, The RumXP Tasting Competition i Miami 2014. Bronze ved Madrid Rom Conference 2014.

limited-edition-1000RumXP2014Gold1802014-Bronze

799,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Anmeldelser

"Det er DANSK, det er godt håndværk og så er det så skide unikt, at det på en eller anden måde er alle pengene værd. Skotlander Rum I ville sågar passe perfekt ind på hylderne hos eksklusive cocktailbarer for ikke at tale om Noma og andre finere nordiske restauranter. Det er dyrt, det er eksklusivt og så er det frem for alt anderledes. Jeg er fan!” 
- Mads Heitmann, Romhatten.dk - Læs hele anmeldelsen

"90/100. Lys som vand med en parfumeret og frugtig blid duft af kirsebær. I smagen en yderst blid og delikat rom som i stilen minder lidt om en rum agricole fra de fransk caribiske øer. Hindbær, kirsebær, krydderier og vanilie i smagen. Flot integreret alkohol og yderst blid elegant rom. Lang og varm frugtig eftersmag". 
Thomas Rydberg, WHISKY & ROM MAGASIN.

”Hold nu kæft hvor smager den altså godt! Kirsebær, lakrids, god alkolholsmag. Flot gået af Skotlander Spirits. Kan varmt anbefales herfra!”
- Timm Vladimir på Facebook - læs hele anmeldelsen

"Når man dufter til rommen fornemmer man først en sødme og letbrændte noter, lidt henaf candyfloss/mild karamel. I munden er man ikke i tvivl om at det er en kvalitetsspiritus. Blød og rund, med en lækker viskositet. Smagen præges af den let maltede smag, og en sødmefuld eftersmag. Det er forfriskende at en nystartet romproducent tør smide en lys rom på markedet. Romtrenden er jo præget af mørk rom. Rigtig meget mørk rom med mere eller mindre tilsat sukker og karamelfarve. Her har vi et ærligt produkt, der både udstråler godt håndværk og “når svesken skal på disken” og så har det gode kvaliteter i smagen".
- Sjønne, Sjønnes Barskab - læs hele anmeldelsen

"I næsen stiger en overraskende urtet karakter a la estragon, stjerneanis og rosenpeber op fra glasset, og i munden er den fløjlsblød og ren med et strejf af restsødme og sød lakrids i eftersmagen, og på trods af sin styrke på 40 procent alkohol kan den drikkes rent med nydelse til følge, eksempelvis med et stykke sød lakrids on the side. Kvalitetsmæssigt er vi niveauer over hvid bacardi, men det er prisen også."
- Feinschmeckeren.dk - læs hele anmeldelsen

"Den er frisk og sødmefuldt i duften med en snært af anis og mynthe, smagen er fin rund med en blød finish. God blanco rom som vi er ret enig om at den i stilen minder om en Rhum Agricole, eller en Cachaca."
- Sprit & Co.