Syndikatet

Syndikatet er et dansk kontraktbryggeri, som blev stiftet i 2011. De kalder sig selv for gangsterbryggere, som er deres eget selvopfundet synonym for kontraktbrygger. De er kompromisløse, modige og selvsikre i deres arbejde. Deres slogan lyder: Drik først – spørg bagefter… hvis du tør.

Vi hos Bagsværd Vinhandel kan ikke andet end at beundre Syndikatets passion for specialøl. Den minder nemlig utrolig meget om vores passion for salg af vin, spiritus og specialøl. Siden deres begyndelse med Direktøren, Sekretæren, Agenten og Kassemesteren har Syndikatet udvidet sortimentet med helt op til 24 forskellige specialøl, som alle besidder et særpræget mærkat og en unik smag.

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

SYNDIKATET – DANSK SPECIALØL NÅR DET ER BEDST

I takt med at Syndikatets sortiment udvikler sig, gør vi lige så. Vi skal da følge med i deres nye innovative opskrifter og opfindsomme navne og mærkater, så du kan købe det hjem eller måske give dem som gave til en ven. Syndikatet gør deres bedste i produktionen af øl og de presser gerne grænserne for at kunne tilbyde dig nogle af de mest innovative specialøl til dato. Direktøren – en stærk mørk ale – er baseret på den opskrift som vandt guld i Belgisk-kategorien ved DM og samlet guld ved Skandinavisk Mesterskab i 2010. En sikker vinder med sin blide og komplekse smag af bl.a. karamel, let olieagtig nuance og med et bitte hint af chokolade.

Deres vilde eksperiment er nok Baristaen. En øl med kaffe fra Brasilien, Columbia og Sumatra samt skummet mælk. Det lyder måske tosset, men der er noget om den. Den kan serveres varm, lunken og kold, hvor smagen vil ændres i takt med temperaturforskellen. Ønsker du derimod noget mere klassisk, så er Nonnen helt sikkert noget for dig. Det er en klassisk belgisk abbey-ale, som kun er brygget på gode råvarer såsom belgisk aromamalt, rørsukker, belgisk gær og traditionelle europæiske humlesorter. Øllen giver et skær af fromhed og uskyld til de ellers korrupte, syndige og beskidte specialøl i deres produktion.

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores sortiment af specialøl fra Syndikatet eller til nogle af vores øvrige specialøl eller andet spiritus, kan du kontakte os for nærmere vejledning på telefon + 45 44 98 06 37 eller mail vin@bagsvaerd.dk. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Bagsværd nær København.