Specialøl

Hos Bagsværd Vinhandel finder du et stort udvalg af specialøl fra danske mikrobryg såvel som internationale bryggerier. Prøv eksempelvis en specialøl eller to fra det familieejet gårdbryggeri Hornbeer, der producerer øl med kant uden at gå på kompromis med balancen og harmonien i smagsoplevelsen. De fine flaskeetiketter, designet af ejerne selv, vil pynte på bordet. Er du til udenlandsk specialøl, har vi blandt andet et større udvalg af belgiske, britiske og amerikanske øl.

Vi har nøje udvalgt specialøl af høj kvalitet fra nationale og internationale bryggerier, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den eller de specialøl, der passer til din smag og dine præferencer. Specialøl skaber gode rammer for en rigtig mandeaften, men er også gode at give i gave til værten, en nyudklækket dimittend, eller hvis svigerfar skal imponeres. Vores ølgaver kan sammensættes efter dine ønsker, og vi pakker både i æsker, kasser i pap eller træ, kurve eller ølspande.

 

Sorter faldende

1-45 of 169

Sorter faldende

1-45 of 169

Økologisk øl, glutenfri øl eller måske skal din specialøl være alkoholfri

I Danmark er vi glade for økologi, og især de senere år har økologisk øl vundet store markedsandele – med andre ord: økologisk øl er blevet et hit. Hos Bagsværd Vinhandel fører vi derfor også en række danske- og udenlandske økologiske øl. På siden finder du blandt andet økologiske specialøl fra de danske mikrobryggerier Hoornbeer og Ølsnedkeren samt de Amerikanske bryggerier Eel River og Rouge.

Øl kan være en udfordring for glutenallergikere og de, der blot prøver at undgå gluten. Mange bryggerier har derfor udviddet deres sortiment med glutenfri øl, så alle glutenallergikere kan nyde en øl med god samvittighed. Her på siden forhandler vi glutenfri øl fra Munkebo Mikrobryg.

Flere danskere vælger af og til eller konsekvent den alkoholfrie version, og flere bryggerier tilbyder nu også alkoholfri øl, der egner sig godt til den, der skal køre hjem, den gravide eller den der blot har valgt en livsstil uden alkohol. Et af de bryggerier, der er gode til at fremstille alkoholfri øl, der rent faktisk smager godt, er Mikkeller, som du selvfølgelig finder her på siden.