Spätburgunder 2015, Weingut Rings, Pfalz

Vinfremstilling: Der høstes manuelt, gæring i åbne fade, lagring i 11 mdr. på
Brugte egefade, ingen filtrering på denne Pinot Noir
Vinen har en moden varm karakter. Men flotte bourgundiske træk 
 
Serveingsforslag: Vinen har en stor gastronomisk anvendelighed; de fineste udskæringer, retter med svampe og/eller trøfler. 


169,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

 

Om Weingut Rings
En vingårds præsentation begynder ofte med en redegørelse for dens lange tradition. Hos Weingut Rings har man en helt anden historie at fortælle. Frem til begyndelsen af 1990'erne dyrkede man både frugtplantager såvel som vinmarker. 2001 markerede vendepunktet for overgangen til at satse 100% på vin. Siden da har man hvert år oplevet en forbedring i kvaliteten - ikke som et resultat af en århundrede gammel arv, men på grund af kreativitet og lidenskab.

Weingut Rings arbejder med miljøvenlig vinavl, hvilket er meget arbejdskrævende. Mange hænder er nødvendige for at tynde ud, fjerne ukrudt, halvere klyngerne, sortere og vælge de bedste druer. Man er drevet af et ønske om at fastholde alle de facetter naturen tilbyder - at holde det at lave vin rent og ægte. Hos Rings er man overbevist om potentialet i de marker man ejer, og man ser det somen daglig motivation og inspiration at arbejde efter et klart mål om at opnå maksimal kvalitet – hvert år.

Kort information:

Type:Rødvin
Land:Tyskland
Område:Baden
Størrelse i CL:75
Årgang:2015
Druesorter:Spätburgunder
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 15-20 år.