Sirius Bordeaux Rouge 2019

SIRIUS er en topklasse Bordeaux, der er produceret på de klassiske druer Merlot og Cabernet Sauvignon. Smagen er saftig og fyldig med masser af krydderier og solbærtoner. En vin med god power og kraft.

Vinen er resultatet af en benhård sortering af de høstede druer. Produktionen er traditionel, og vinen lagres i 12 måneder på franske egefade. Vinen har i denne årgang fået GULD-medalje bl.a. ved Concoures Général Agricole i Paris.

Serveringsforslag: Serveringstemperaturen bør ikke overstige 19 grader. Vinen er velegnet til de fleste gode kødretter med ikke for krydret tilbehør. SIRIUS kan også nydes som et dejligt glas rødvin uden at man nødvendigvis serverer den til mad. Den kan nemt stå alene som et godt glas i utide.

Anmendelser:

5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk der skrev:

"I smagen oplagt en Bordeaux-rødvin med ren frugt og en saftig tørhed. Vinen er lavet i god "højre bred-stil" på druerne Merlot (60%) og Cabernet Sauvignon (40%)".

 GULD-medalje ved Concoures Général Agricole i Paris.
99,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Sichel - Bordeaux
Familienavnet "Sichel" er blevet synonym for kvalitetsvine fra Bordeaux. Den velrespekterede familie er partejer i én af verdens mest kendte og ansete ejendomme, nemlig ingen ringere end selveste Château Palmer i Margaux. Endvidere ejer familien Château Angludet i Margaux. Og det er det selvsamme winemaker-team, som hvert år producerer SIRIUS, der virkelig er familiens ʺvalue for money-Bordeauxʺ. 

Type:Rødvin
Land:Frankrig
Område:Bordeaux
Størrelse i CL:75
Årgang:2019
Druesorter:Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc
Alkohol %:13,0
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:17 - 19 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og 3-4 år fra høståret