Sirius Bordeaux Blanc 2021

De to druetyper Sémillon og Sauvignon Blanc vinificeres særskilt, og begge gæres på egetræsfade, hvorefter vinen får lov at ligge i en periode på kvaset for at udtrække yderligere aromaer til vinen. Slutresultatet er en kraftfuld, frisk og sprød hvidvin med en god cremet fedme.
SIRIUS Blanc har i denne årgang fået GULD-medalje bl.a. ved Concoures International i Lyon. 

En superlækker kvalitetshvidvin produceret på en kombination af Sauvignon Blanc og Sémillon. Vinen er på én og samme tid frisk og sprød samt fed og cremet. En kraftfuld hvidvin med sjæl og karakter!

Serveringsforslag: Serveringstemperaturen bør ikke overstige 8-9 grader. Denne lækre hvidvin kan med stor fordel anvendes til mange forskellige fiske- og skaldyrsretter. Prøv den også til råmarinerede grønne aspages.

 
99,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Sichel - Bordeaux
Familienavnet "Sichel" er blevet synonym for kvalitetsvine fra Bordeaux. Den velrespekterede familie er partejer i én af verdens mest kendte og ansete ejendomme, nemlig ingen ringere end selveste Château Palmer i Margaux. Endvidere ejer familien Château Angludet i Margaux. Og det er det selvsamme winemaker-team, som hvert år producerer SIRIUS, der virkelig er familiens ʺvalue for money-Bordeauxʺ. 

Type:Hvidvin
Land:Frankrig
Område:Bordeaux
Størrelse i CL:75
Årgang:2021
Druesorter:Sauvignon Blanc og Sémillon
Alkohol %:13,0
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-9 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og 2-3 år fra høståret