Sir Francis Drake Rum XO, Slow Aged

Sir Francis Drake er en rom, der er nænsomt sammensat af flere forskellige fade, hvad angår alder og typer. Rommen er en kreation af fade i alderen fra 15 år til 21 år. Fadene kommer fra forskellige steder i det Caribiske område, og er sammensat af den italienske rom-grossist F&G, der er beliggende i Norditalien. Der er kun aftappet 2.400 flasker af denne rom til hele verden. 

Rommen er opkaldt efter søfarer Francis Drake, der kom fra England og sejlede under Dronning Elisabeth I. Han fik den ærefulde titel; "Den lille baron". Han var en af de første til at sejle jorden rundt, og mens den nye verden blev udforsket, var der også tid til at erobre skibe. Især de spanske skibe havde hans store interesse. De blev erobret, eller forsøgt erobret, både i krigstid og ved våben hvile.

Duft og smagsnoter: Sir Francis Drake XO er smagsmæssigt til den søde side. Det er en meget fyldig rom med moden banan, sød pibetobak, fudge og karamelbolsjer. En meget blød og sødmefuld rom der kan nydes sammen med Éclat des Noix fra chokoladeproducenten CacaOh.
1.395,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort Information:

Type:Mørk rom
Land:Italien
Område:Nord Italien
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:40
Lagret på egefad:Ja i 15- 21 år
Drikketemperatur:16-18 grader